Laller

Szia, Horváth Lajos – Laller vagyok, Tereprally versenyző

Horváth Lajos - Laller - Dakar 2017Életem során rengeteg sportot kipróbáltam és versenyszerűen űztem is, de amikor a sors úgy engedte, hogy megismerjem a tereprallyt, egy más dimenzió kezdet kinyílni előttem. Úgy érzem haza találtam. A tereprallyban megtaláltam azt a sportot amiben 100% megvalósíthatom önmagam és kiteljesedhetek minden téren.

Mivel a Tereprally versenyzés és ezen belül is a maratoni tereprally csúcsa a Dakar rally, ezért úgy érzem tartozom annyival a sportágnak, hogy megmérettessem magam a világ legnehezebb és leghosszabb versenyén.

Kezdetben csak álmodoztam róla,majd álomból cél lett és mostanra már az életem része. Mindent ennek a célnak rendelek alá:

5. magyar motorosként teljesíteni a Dakar távját

Ennek a célnak a megvalósításához én egyedül kevés vagyok és a Te segítségedre is szükségem van.

Ezzel a céllal kettős küldetésem van.

  1. szeretném bebizonyítani,hogy 8 óramunka mellett, megfelelő alázat, mindent kibíró akarattal és maximális szorgalommal el lehet jutni a Dakar Rallyra és lehet teljesíteni a majd 10000 kilométerest távot.
  2. Szeretnék édesapám emlékének áldozni aki a mini cross megalapítója volt hazánkban, és ezzel az óriási cél véghezvitelével akarom neki meghálálni, hogy milyen nagyszerű dolgot alkotott. Szeretném neki bebizonyítani, hogy méltón viselhettem a nevét.

Bemutatom közben Neked azt a küzdelmet, jót és rosszat, örömöt és bánatot, amit átélek a felkészülés és a verseny alatt.

Azt gondolom senki nem vonja kétségbe, hogy a sportértéke mekkora ennek a versenynek, de mint ember mit élek át belülről közben, azt már kevesen tudják. Ezt az érzést szeretném megosztani veled / veletek úgy, hogy bepillantást engedek az egész életembe, és első készből értesülhessetek a Dakarig vezető út rögös út buktatóival és szépségével.

Emellett szeretném a befolyt összegek egy részét jótékony célokra fordítani, valamint a szükséges pénz feletti teljes összeget szintén erre a jótékony cél támogatására szándékozom átadni.

Ha sikerült felkeltenem a küldetésem iránt az érdeklődésed és szeretnél azonosulni a céljaimmal akkor vegyél magadnak kilométert és segíts nekem kijutni a Dakarra. Éld át velem életem legnagyobb kihívását. A további részletekért tekintsd meg honlapom!

…mert tudod:

HA VAN CÉLOD, AKKOR VEZET ODA ÚT IS!

HA VAN CÉLOD, AKKOR VEZET ODA ÚT IS!